Andreas Jaeger wrote: >I would propose unsigned int for uint32_t instead of unsigned long... > > I see, because long is 64 bit on 64 bit machines, right? Ok, I have just re-read section 4.2 of your paper for GCC Summit and everything is clear! Thanks! Paolo.