[ECOS] linking fails with "_impure pointer" message

Bob Brusa bob.brusa@gmail.com
Tue Jan 8 16:13:00 GMT 2013


Hi,
woking on a W7(64)bit system, I updated my toolchain with Sourcery 
CodeBench Lite 2012.09-63. Then I created a library from ecos using 
these tools and ecos Configuration Tool 3.net (April 25 20:35:09). 
However, when compiling (within eclipse cdt juno) my little 
ustl-exercise (see attachment)
I get the following log:

16:58:36 **** Rebuild of configuration Debug for project ustl_1 ****
Info: Internal Builder is used for build
arm-none-eabi-g++ 
"-IC:\\Projekte\\TDSsw\\libs\\tds_lib_13_install\\include" -O0 -g3 -Wall 
-c -fmessage-length=0 -o m_1.o "..\\m_1.cxx"
arm-none-eabi-g++ -nostdlib 
"-LC:\\Projekte\\TDSsw\\libs\\tds_lib_13_install\\lib" "-T..\\ustl_1.ld" 
-Xlinker -Map -Xlinker ustl_1.Map -o ustl_1.elf m_1.o
c:/osy/codesourcery/sourcerycodebench_lite_for_arm_eabi/bin/../lib/gcc/arm-none-eabi/4.7.2/../../../../arm-none-eabi/lib\libsupc++.a(vterminate.o): 
In function `__gnu_cxx::__verbose_terminate_handler()':
vterminate.cc:(.text._ZN9__gnu_cxx27__verbose_terminate_handlerEv+0x184): undefined 
reference to `_impure_ptr'
collect2.exe: error: ld returned 1 exit status

16:58:37 Build Finished (took 1s.139ms)

Does anyone have good advice? Thank you.
-------------- next part --------------
/*
 * m_1.cxx
 *
 *  Created on: 08.01.2013
 *      Author: rwb
 */
#include<ustl.h>
#include<ustl\ustring.h>
#include<ustl\ofstream.h>

using namespace ustl;

int main(void)
{
	string x = "Dies ist ein String";
	cout << x;
}

-------------- next part --------------
-- 
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss


More information about the Ecos-discuss mailing list