[ECOS] Problems installing on Windows 7 x64

Fabrizio Carrai f.carrai@libero.it
Mon Apr 16 17:32:00 GMT 2012


It works!
Thanks.

F.

P.S. Only for the sake of completeness, the first time I run
"configtool" I got an error on the execution of the regedit command
("Insufficient privileges").
So, for the first time it is necessary to run the Cygwin shell "as
administrator".

Il 16 aprile 2012 04:38, Andrew Hannam <andrewh@inmarket.com.au> ha scritto:
> In c:\cygwin\bin
>
> Copy libtcl8.5.dll to tcl84.dll
>
> This fixed it for me.
>
> -----Original Message-----
> From: Fabrizio Carrai [mailto:f.carrai@libero.it]
> Sent: Saturday, 14 April 2012 11:56 PM
> To: eCos Discussion
> Subject: Re: [ECOS] Problems installing on Windows 7 x64
>
> Solved with the latest CYGWIN update.
> Now another problem show up:
>
> $ configtool.exe
> -bash: /opt/ecos/ecos-3.0/tools/bin/configtool.exe: Bad address
>
> I also installed the latest cygwin snapshot but with no joy. Any suggestions
> ?
>
> F.
>
> Il 14 aprile 2012 12:06, Fabrizio Carrai <f.carrai@libero.it> ha scritto:
>> Same problem to me, with the same Windows configuration. Moreover at
>> the start, sometimes I got the error
>>
>> $ sh ecos-install.tcl
>> eCos installer v2.0.1 starting...
>> Written and maintained by Jonathan Larmour <jifl@eCosCentric.com>
>>
>> Retrieving installer metadata information...
>>      0 [main] tclsh8.5 1316 child_info_fork::abort: libtcl8.5.dll:
>> Loaded to different address: parent(0x5E0000) != child(0x590000)
>>      0 [main] tclsh8.5 3240 child_info_fork::abort: libtcl8.5.dll:
>> Loaded to different address: parent(0x5E0000) != child(0x410000)
>>      0 [main] tclsh8.5 3836 child_info_fork::abort: libtcl8.5.dll:
>> Loaded to different address: parent(0x5E0000) != child(0x410000)
>>
>> *** ecos-install.tcl error: Failed to retrieve metadata:
>> couldn't fork child process: resource temporarily unavailable
>>
>> This message is in copy to the author: available for any further test.
>> Thanks in advance.
>>
>> F.
>>
>> Il 14 aprile 2012 01:32, Andrew Hannam <andrewh@inmarket.com.au> ha
> scritto:
>>> When trying to install on Windows 7 x64 I got the following message
>>> after picking the distribution site and the install directory...
>>>
>>> Available prebuilt GNU tools:
>>>
>>> *** ecos-install.tcl error: *** ecos-install.tcl error: can't read
>>> "ecos_install::toolchains(CYGWIN_NT-6.1-WOW64)": no such element in
>>> array
>>>
>>> What do I need to do to resolve this?
>>> PS. Searched Archives but couldn't find anything similar.
>>>
>>>
>>> --
>>> Before posting, please read the FAQ:
>>> http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
>>> and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss
>>>
>
>
> --
> Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
> and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss
>

--
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list