[ECOS] fatal error when building ecos with lwip

Mandeep Sandhu mandeepsandhu.chd@gmail.com
Fri Jul 17 10:30:00 GMT 2009


I got the same error once while trying to add lwIP to my SAM7X
template (using the GUI tool).

I started afresh and things worked! I also chose one of the
pre-defined configs i.e lwip_eth.

HTH,
-mandeep

On Fri, Jul 17, 2009 at 3:46 PM, Robert Brusa<bob.brusa@gmail.com> wrote:
> Hi
> I added the packages CYGPKG_NET_LWIP v3_0 and CYGPKG_IO_ETH_DRIVERS v3_0 to
> my (proven) template, configured tcp and started the build. But hellas - it
> runs on a severe problem:
>
> <cut>
> /home/rwb/hyaplibs/hyaplib_0_install/include/netif/etharp.h:89: warning:
> ‘packed’ attribute ignored for field of type ‘struct eth_addr’
> /home/rwb/hyaplibs/hyaplib_0_install/include/netif/etharp.h:90: warning:
> ‘packed’ attribute ignored for field of type ‘struct ip_addr2’
> /home/rwb/hyaplibs/hyaplib_0_install/include/netif/etharp.h:102: warning:
> ‘packed’ attribute ignored for field of type ‘struct eth_hdr’
> /home/rwb/hyaplibs/hyaplib_0_install/include/netif/etharp.h:103: warning:
> ‘packed’ attribute ignored for field of type ‘struct ip_hdr’
> In file included from
> /home/rwb/ecoswc-3.0/packages/net/lwip_tcpip/v3_0/src/ecos/init.c:65:
> /home/rwb/hyaplibs/hyaplib_0_install/include/cyg/io/eth/eth_drv.h:155:
> error: redefinition of ‘struct arpcom’
> make[1]: *** [src/ecos/init.o.d] Fehler 1
> make: *** [build] Fehler 2
>
> Does anybody know how to fix this problem? And what's about these warnings?
> Thanks for help.
>   Robert
>
> --
> Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
> and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss
>
>

--
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list