[ECOS] Re: Redboot hangs when flash support compiled in.

Bessemer bessemer@gmail.com
Mon Jul 6 08:29:00 GMT 2009


Sorry to nag but I'm still having this problem - could anyone help on
1. What's the correct set of packages/options to have FIS work on the
LPC2468 (I'm using the embedded artists board)? - OR -
2. What's the best way to debug redboot? I've tried to configure it to
run from RAM and can single step it but it seems to lock up at places
where it wouldn't if I wasn't debugging (if you see what I mean)

B.

On Thu, Jun 25, 2009 at 1:09 PM, Bessemer<bessemer@gmail.com> wrote:
> I'm trying to add FIS to redboot on the LPC2468, however if I add the
> generic flash package, redboot prints its startup messages and then
> hangs just before the prompt should appear. I do see an error message
> saying that the flash is not initialized but I would expect this.
>
> Has anyone had any luck with FIS on the LPC2468?
>
> --
> "I had an immense advantage over many others dealing with the problem
> inasmuch as I had no fixed ideas derived from long-established
> practice to control and bias my mind, and did not suffer from the
> general belief that whatever is, is right."
>



-- 
"I had an immense advantage over many others dealing with the problem
inasmuch as I had no fixed ideas derived from long-established
practice to control and bias my mind, and did not suffer from the
general belief that whatever is, is right."

-- 
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list