[ECOS] eCos library build error

az cards az1965_cards@yahoo.com
Sat Aug 15 21:50:00 GMT 2009


I'm new to eCos and trying build it for i386 PC target (vm ware) 
 
I have installed cygwin and ecos following the instructions on the eCos web site. 
 
I'm using eCos' windows configuration tool.
 
I selected i386 PC target template and default package. My build tools path is pointing to C:\cygwin\opt\ecos\gnutools\i386-elf\bin.
 
I have created a build folder c:\workdir where I saved the ecos.ecc and the config tool successfully created both the build and install trees.
 
However, when I try to build the libtarget.a, "build library" fails right away with following message:
 
make -j2 --directory "/ecos-c/workdir/ecos/ecos_build"
make: *** /ecos-c/workdir/ecos/ecos_build: No such file or directory. Stop.
 
I'm suspecting there is a path conversion problem between windows and unix. Is /ecos-c a mounted drive? When I type mount in the cygwin window, I get following:
 
$ mount
C:\cygwin\bin on /usr/bin type system (textmode)
C:\cygwin\lib on /usr/lib type system (textmode)
c:\cygwin\tmp on /tmp type user (binmode)
C:\cygwin on / type system (textmode)
c: on /cygdrive/c type system (textmode,noumount)
d: on /cygdrive/d type system (textmode,noumount)
 
It doesn't show /ecos-c as a mount...
 
I'm stuck... any suggestions?
 
Thanks 




      

-- 
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list