[ECOS] Re: Wrongfully compiled code

Dave Lawrence dlawrence@ad-holdings.co.uk
Fri Jan 18 16:09:00 GMT 2008


Gregg Levine wrote:
> On Jan 18, 2008 10:43 AM, Dave Lawrence <dlawrence@ad-holdings.co.uk> wrote:
>   
>> Gregg Levine wrote:
>>     
>>> Hello!
>>> Eh? The tools used by eCos, all of them, can be re-installed by using
>>> the exact same installer that was used to start things off.
>>>
>>> Just select the SH processor tool set and you are off. Of course
>>> you'll need to add the "-f" setting to the commands used to run the
>>> installer.
>>>
>>>
>>>       
>> Hi,
>> Well maybe I'm missing something but according to the original
>> message that still gets you 3.2.1 which we know to be faulty.
>>
>>
>>     
>
> Hello!
> It is? Show me, even though I'm not from the state. I've used that
> version for all of my Dreamcast efforts. And the only problems I had
> were not software related. They were hardware based.
>
>   
1) Refer to the start of this thread
2) Refer to postings on this list and gcc bug list started by a 
colleague of mine way back in 2004..
http://www.cygwin.com/ml/ecos-discuss/2004-02/msg00010.html
http://gcc.gnu.org/ml/gcc-bugs/2004-02/msg00530.html



> Now I freely admit there was one problem, and that was with using eCos
> to produce redboot images in ELF form files rather then BIN form files
> for sending to the unit, but that was related to how the tool was
> setup first.
>
> I believe the problem you are thinking of may have been fixed already.
> However.....
>   


-- 
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list