[ECOS] anyone plz help me!!

abhishek srivastava just_abhi22@yahoo.co.in
Wed Dec 10 11:01:00 GMT 2008




--- On Wed, 10/12/08, abhishek srivastava <just_abhi22@yahoo.co.in> wrote:

> From: abhishek srivastava <just_abhi22@yahoo.co.in>
> Subject: anyone plz help me!!
> To: ecos-discuss@sourceware.com
> Cc: jifl@eCosCentric.com
> Date: Wednesday, 10 December, 2008, 3:42 PM
> sirs,
> i m not able to run redboot or stub into my target h/w. the
> problem is i am not able to see anything on my
> hyperterminal!!
> after selecting device and building libraries and test, i
> just converted bin image of redboot to hex file and then
> transferred onto LPC2148..
> i wud like to mention that my h/w RAM is 32K and ROM is
> 512K, and the hex file was of 162K.......... 
> but after successful transferring my hex code onto target
> by flash utility, when i press reset button of my board, i
> couldnt see anything on hyperterminal........ terminal
> settings are (38400,8,N,1,flow control=None.)
> it seems that the code is not running within my target!!
> what's the problem,plz help me..........
> i need to complete my project an time and i need to move on
> fast!!
> 
> 
> 
>       Add more friends to your messenger and enjoy! Go to
> http://messenger.yahoo.com/invite/


      Add more friends to your messenger and enjoy! Go to http://messenger.yahoo.com/invite/


--
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list