[ECOS] .bss and RedBoot problem

Gary Thomas gary@mlbassoc.com
Sun Jun 24 23:58:00 GMT 2007


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Kai Niu wrote:
> Hi all:
>   I recently start working on eCos. here is some problem I have
> after 2 week's study of eCos. I am working on platform TS7200
> (www.embeddedarm.com), this platform prebuild eCos redboot.
> I have already compiled the libtarget.a with "rom start-up" option.
> when I am trying compile a very simple C program with this static
> library. ld complains about .bss is not in the region of ram.
> here is my mlt_arm_arm9_ts7200_ram.ldi dump:

Don't use a RedBoot configuration to build user programs.

Start with a fresh directory, then configure eCos as necessary
and build your application there.  There is a lot of information
about this in the Getting Started Guide (see online documentation)
or look at my examples http://www.mlbassoc.com/examples

- --
- ------------------------------------------------------------
Gary Thomas                 |  Consulting for the
MLB Associates              |    Embedded world
- ------------------------------------------------------------
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.7 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Fedora - http://enigmail.mozdev.org

iD8DBQFGfUkjmaKbSsQGV8ARAqJyAJ9QKIix86MQPwvCLizqXrR0nL8ZkgCeKa7g
hLm9wIVDW5knubovASEnf18=
=eAU9
-----END PGP SIGNATURE-----

-- 
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list