[ECOS] Trouble with eCos Config Tool

Ray Duran Ray.Duran@FutureElectronics.com
Thu Sep 28 23:30:00 GMT 2006


Thanks for your reply Tom.

I was able to download the same file as you: "configtool-060710.exe"
from
http://www.ecoscentric.com/devzone/configtool.shtml

However, following the rest of the instructions on building wxwidget( in
order to ultimately rebuild eCos config) I am having a problem with.
I see some strange make errors. In fact they are the same errors found
by another:
http://sourceware.org/ml/ecos-discuss/2006-06/msg00061.html There was no
posted reply to this e-mail.

How where you able to rebuild the eCos config tool?

Thanks,

-Ray


-----Original Message-----
From: Tom Malcolmson [mailto:Tom@Malcolmson.com] 
Sent: Thursday, September 28, 2006 2:53 PM
To: Ray Duran
Cc: ecos-discuss@ecos.sourceware.org
Subject: Re: [ECOS] Trouble with eCos Config Tool


Ray,

I too have recently started with eCos.  I tried running configtool on 
cygwin but it did not work.  Like you, I looked into it and found that 
this is apparently a problem with newer versions of cygwin.

In the end, I found the page that you referenced, and downloaded the 
updated tool on this page.  I think this is called 
"configtool-060710.exe".  This works for me.
http://www.ecoscentric.com/devzone/configtool.shtml

I take it that, though the above web page says that configtool is a 
wxWidgets app, it is only partially so and still relies on unix calls 
for which it needs cygwin.

Tom.

Ray Duran wrote:
> Hello,
>
> I am a new to the eCos community.
>
> I followed the commands on the eCos webpage 
>
> wget --passive-ftp ftp://ecos.sourceware.org/pub/ecos/ecos-install.tcl
>
> Then invoked installation tool
>
> sh ecos-install.tcl
>
> I followed the commands but did NOT select pre-built GNU toolchain as
I
> had already
> Downloaded a pre-built GNU ARM toolchain.
>
> After selecting a mirror-site everything seemed fine and I got a
> installation complete message.
>
> So, I thought my next step was to launch the configtool by invoking
> configtool.exe, but nothing happens.
>
> I did a little research on the mailing list and saw some sort of
related
> problems that say building the
> Config tool is "tricky" and that there are known problems when running
> against Cygwin 1.5.10 or later( which
> applies to me). What am I missing? The procedure outline in the link
> http://www.ecoscentric.com/devzone/configtool.shtml
> seems to reference the CVS version. Is there a problem invoking the
> Config tool with the non-CVS release?
>
> Any help or tips greatly appreciated,
>
> Regards,
>
> -Ray
>
> Ray Duran 
> Altera Design Specialist
> Future Electronics 
> 2220 O'Toole Avenue 
> San Jose Ca. 95131 
> 408 232 1478 
> ray.duran@futureelectronics.com 
>
> The information in this transmission contains information that is
> confidential and is intended only for the use of the individual or
> entity to whom it is addressed. If the reader of this message is not
the
> intended recipient please delete it and immediately notify the sender.

>
> If the purpose of this transmission is to provide a quotation or to
> confirm or acknowledge an order or to provide information in relation
to
> the Products and Services offered, unless otherwise agreed in writing,
> the FUTURE ELECTRONICS TERMS AND CONDITIONS OF SALE exclusively govern
> the sale of Products and the provision of services by Future
Electronics
> Inc. and its divisions, subsidiaries and affiliates and take
precedence
> over supplemental or conflicting terms and conditions to which notice
of
> objection is hereby given. The FUTURE ELECTRONICS TERMS AND CONDITIONS
> OF SALE are available at www.futureelectronics.com and may be provided
> on invoices, packing slips, order acknowledgements or other method. 
>
>  
>
>
>
>
>   

--
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list