[ECOS] Path problem with configtool in cygwin?

Andrew Greenberg andrew@psas.pdx.edu
Wed Sep 20 10:26:00 GMT 2006


Hi everyone,

We're trying to get the GPL-GPS project to work under Windows, and I'm
having some trouble with the very latest configtool from eCosCentric
running under the latest CygWin (1.5.21-1).

1. Build, Generate Build Tree seems to work (there's no output).
2. But Build, Library has this error:

---------------
make -j1 --directory
"/ecos-c/cygwin/home/andrew/gps/redboot/redboot_ram/redboot_ram_build"

make: ***
/ecos-c/cygwin/home/andrew/gps/redboot/redboot_ram/redboot_ram_build: No
such file or directory.  Stop.
---------------

I don't understand why it's using /ecos-c/ as the root of the path. it
should clearly be using /cygdrive/c/ or just /home/... any ideas?

Annoyingly, someone else had this problem long ago, but there's no
response on the mailing list to the fix for this. He referenced that
this might be a stupid mistake, so I'm wondering... ;)

Here's his message:

http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss/2003-05/msg00132.html

Thanks everyone,

Andrew

-- 
-------------------------------------------------------
Andrew Greenberg

Portland State Aerospace Society (http://psas.pdx.edu/)
andrew@psas.pdx.edu  P: 503.788.1343  C: 503.708.7711
-------------------------------------------------------

-- 
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list