[ECOS] SSL_R_LIBRARY_HAS_NO_CIPHERS error with openssl in eCos

Chris Zimman czimman@bloomberg.com
Thu Nov 30 10:45:00 GMT 2006


Did you call OpenSSL_add_all_ciphers() beforehand?

--Chris

-----Original Message-----
From: ecos-discuss-owner@ecos.sourceware.org
[mailto:ecos-discuss-owner@ecos.sourceware.org] On Behalf Of Tim Hatton
Sent: 30 November 2006 10:37
To: ecos-discuss@ecos.sourceware.org
Subject: [ECOS] SSL_R_LIBRARY_HAS_NO_CIPHERS error with openssl in eCos


Hi,
I am trying to use the eCos port of openssl from
ftp://ftp.ecoscentric.com/pub/contrib/openssl-1.9.6b.epk and I am
running
into a very fundamental problem.

When I try to create an SSL context with 	

		SSL_CTX* ctx=SSL_CTX_new(SSLv3_method()); 

I get error SSL_R_LIBRARY_HAS_NO_CIPHERS. I have developed code which
works
on cygwin (albeit with a more current version of openssl) and it works
but I
seem to fall at the 1st hurdle with the eCos version. Since the error is
so
basic I'm hoping it is just some extra initialisation I need to do with
this
older openssl library but I haven't been able to find any information on
it
yet. If anyone has been down this path before I'd be very grateful for
any
assistance,
Thanks
Tim
-- 
View this message in context:
http://www.nabble.com/SSL_R_LIBRARY_HAS_NO_CIPHERS-error-with-openssl-in
-eCos-tf2730854.html#a7617030
Sent from the Sourceware - ecos-discuss mailing list archive at
Nabble.com.


-- 
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss

--
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list