[ECOS] redboot trampoline

Lars Povlsen lpovlsen@vitesse.com
Fri Mar 17 07:58:00 GMT 2006


Allthough I have no experience on my own, I have noticed these previous
blurbs:

http://sourceware.org//ml/ecos-discuss/2004-07/msg00047.html

http://lists.arm.linux.org.uk/pipermail/linux-arm-kernel/2003-March/0143
96.html

Hope they help... - otherwise try some diggin' in the list archives

---Lars

-----Original Message-----
From: ecos-discuss-owner@ecos.sourceware.org
[mailto:ecos-discuss-owner@ecos.sourceware.org] On Behalf Of Stewart
Heitmann
Sent: 17. marts 2006 08:35
To: ecos-discuss@ecos.sourceware.org
Subject: [ECOS] redboot trampoline


I've been porting redboot to my custom ixp425-based hardware. So far I
have a working redboot console, and networking too, but the last hurdle
is to get the "go" command to work.

Currently, whenever I execute a "go" (or "exec") command,
the redboot console simply freezes and nothing happens thereafter.

It doesn't seem to matter what I am executing (linux kernel
or another copy of redboot), they both go into a black hole.

Trace statements show that the redboot trampoline function is being
called, but after that I am lost. Does anybody have any ideas what might
be going wrong here?
-- 
Stewart Heitmann <stewart@heitmann.id.au>


-- 
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss


--
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list