[ECOS] ecos install script on Cygwin

Gregory Heinrich heinricg@esiee.fr
Mon Jan 26 16:47:00 GMT 2004


Hi all,
I seem to be having a problem with the ecos install script. The
trouble is it can't download files from the internet. I'm a bit
puzzled because wget works okay on the command line but doesn't work
within the tcl script.
In /etc/profile, I export "http_proxy" and "ftp_proxy" so that they
point to my proxy server. When I type "export", I get those two lines:
declare -x ftp_proxy="http://172.17.2.95:3128"
declare -x http_proxy="http://172.17.2.95:3128"


If I execute the following script...
++++
#!/bin/sh
wget http://sources.redhat.com/ecos/ecos-install.db
++++
...then wget uses my proxy settings and the file is downloaded
properly.

However, when I do "sh ecos-install.tcl -v", or "sh ecos-install.tcl
-v -p 172.17.2.95:3128" then wget seems to "forget" my http_proxy
environment variable, and it says:

++++
Retrieving installer metadata information...
--17:27:03--  http://sources.redhat.com/ecos/ecos-install.db
           => `/tmp/ecos-install.db.1172'
Resolving sources.redhat.com... 67.72.78.213
Connecting to sources.redhat.com[67.72.78.213]:80... failed: No route
to host.
Retrying.
++++

there is obviously something wrong but I can't figure out what's going
on...

I can't bypass the proxy server as I'm on a secure company network.

Thanks for your attention,
Greg.

--
Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list