[ECOS] How to load redboot_ROM in to flash

Nick Garnett nickg@ecoscentric.com
Tue Aug 31 10:16:00 GMT 2004


"Prabhat Shrivastav" <shrivastavp@myw.ltindia.com> writes:

> Dear Nick
> 
> Thanks for your direction.But  I had used load with -r  option,
> RAM add :  0x8c080000
> Below is the detail ,might give some clue.
> 
> RedBoot> dump -b 0x8c080000
> 8C080000: 00 04 00 00 00 00 00 00  00 00 00 00 00 00 00 00  |................|
> 8C080010: 00 00 44 00 00 00 00 00  00 00 00 00 00 00 00 00  |..D.............|
> RedBoot> load -r -b 0x8c080000 -m xmodem
> CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCRaw file loaded 0x8c080000-0x8c07ffff, assumed entry at 0x8
> c080000
> xyzModem - CRC mode, 0(SOH)/0(STX)/0(CAN) packets, 20 retries
> RedBoot> dump -b 0x8c080000
> 8C080000: 00 04 00 00 00 00 00 00  00 00 00 00 00 00 00 00  |................|
> 8C080010: 00 00 44 00 00 00 00 00  00 00 00 00 00 00 00 00  |..D.............|
> 
> And if i used "ymodem" then this will gives time out.
> Please guide me in order to solve this.
> 

Are you sure that the memory at 0x8c080000 is RAM? Can you set it from
the RedBoot prompt using the mfill command? The number of C's seems
suspicious, you should be able to start sending the file quicker than
that. The loaded range is also suspicious, it looks like you have
loaded -1 bytes. Does the binary file actually contain anything?


-- 
Nick Garnett                    eCos Kernel Architect
http://www.ecoscentric.com/     The eCos and RedBoot experts


-- 
Before posting, please read the FAQ: http://ecos.sourceware.org/fom/ecos
and search the list archive: http://ecos.sourceware.org/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list