[ECOS] MPC860 Port for RedBoot?

rameshs@danlawinc.com rameshs@danlawinc.com
Fri May 16 15:07:00 GMT 2003


Yes.It was given by my team leader whose name  is chandra shakhar .G.

-----Original Message-----
From: Gary D. Thomas [mailto:gary.thomas@mind.be]
Sent: Friday, May 16, 2003 8:35 PM
To: rameshs@danlawinc.com
Cc: eCos Discussion
Subject: RE: [ECOS] MPC860 Port for RedBoot?


On Fri, 2003-05-16 at 08:47, rameshs@danlawinc.com wrote:
> There is a macro for sci module which is defined only for 860 but not for
> 850 board.
> I dont know weather it is corrected or not.This is mailed to discussion
list
> 3 months back.
> (We added this macro for 850 also.We are working for 850 board.If you dont
> include this macro some linking errors will get.)
> S.Ramesh Chandra.
> 

eCos & RedBoot build and run fine on the Adder/850.

I can find no record of any posting by you regarding this.  Perhaps
you used a different name/address?

> 
> 
> -----Original Message-----
> From: Gary D. Thomas [mailto:gary.thomas@mind.be]
> Sent: Friday, May 16, 2003 8:06 PM
> To: rameshs@danlawinc.com
> Cc: ernie@aztek-eng.com; eCos Discussion
> Subject: RE: [ECOS] MPC860 Port for RedBoot?
> 
> 
> On Fri, 2003-05-16 at 08:29, rameshs@danlawinc.com wrote:
> > Hi,
> >     You can  start with  adder board with 860 processor.(There is a
> problem
> > with 850 processor.)
> >    This is working finely.
> >    
> 
> What problem with the 850?  It works just fine (on a true Adder
> from Analogue & Micro which has an 850).
> 
> > regds,
> > S.Ramesh Chanddra.
> > 
> > 
> > 
> > -----Original Message-----
> > From: Ernie Biancarelli [mailto:ernie@aztek-eng.com]
> > Sent: Friday, May 16, 2003 7:59 PM
> > To: ecos-discuss@sources.redhat.com
> > Subject: [ECOS] MPC860 Port for RedBoot?
> > 
> > 
> > Hello list,
> > 
> > I'm about to start a project based around the PowerPC 860 part. Is 
> > anyone currently working with the PowerPC 860 family? Are the HAL and 
> > the QUICC drivers solid? Any feedback on your experiences thus far would

> > be appreciated.
> > 
> > Also, in the short term, I plan on using the MPC860FADS board to start 
> > development. The CVS repository has an old port of RedBoot, I think, for

> > the board. Has anyone been using this? Got any pointers about how to get

> > it up and running?
> > 
> > Thanks in advance,
> > Ernie Biancarelli
> > 
> > Boulder, CO
> > 
> > 
> > -- 
> > Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
> > and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss
-- 
Gary D. Thomas <gary.thomas@mind.be>

-- 
Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list