[ECOS] Run Redboot from flash

Gary Thomas gary@mlbassoc.com
Tue Dec 16 15:43:00 GMT 2003


On Tue, 2003-12-16 at 07:49, Nick Garnett wrote:
> "Ricardo Andrino" <ricardo_andrino@web.de> writes:
> 
> > Hello,
> > 
> > I think that there is a problem with the generated .elf file. I have
> > run the applications with .bin and .srec and all work fine but if i
> > try to do it with the .elf files an error comes ( 0x08054 not a RAM
> > address, see please in the mails).I have done what all you me
> > suggested, arm-elf-strip, and the problem comes again. Only to know
> > why is happend. I can use .bin and .srec file to run my
> > applications.
> 
> I'm afraid I've run out of ideas about what this could be. I normally
> only use the ELF files to load and debug with GDB. I usually use the
> .srec file when loading explicitly. Maybe there is a bug somewhere in
> the RedBoot ELF loader that this particular executable is
> exposing. This code doesn't get exercised as much as other parts of
> RedBoot. 

I did make a change in this area on October 17.  If you (Ricardo)
aren't using code that's at least that new, it might be a good idea
to try.  (note: you'll need CVS sources from at least that date
and rebuild & reinstall RedBoot on your platform)

-- 
Gary Thomas <gary@mlbassoc.com>
MLB Associates


-- 
Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list