[ECOS] Error in run tests

Ricardo Andrino ricardo_andrino@web.de
Tue Dec 2 10:19:00 GMT 2003


Thanks a lot for your fast answer
but i don't understand when you say won't write anything. I want to load my program at address 0x1000000, flash memory and run my program from this memory is it not allowed?
Why does have the board the flash memory?

Thank you
Nick Garnett <nickg@ecoscentric.com> schrieb am 02.12.03 11:09:36:
> 
> "Ricardo Andrino" <ricardo_andrino@web.de> writes:
> 
> > Hello,
> > when i run the test i have this error. Any idea? I am using a ROM
> > start-up mode onto a AT91EB40A. I apreciate any kind of help.
> 
> Well, there's your answer: a ROM startup executable is intended to run
> out of ROM, not RAM. The load address of 0x1000000 is in ROM, so the
> load won't write anything, and when Angel tries to set the breakpoints
> you get error messages.
> 
> Try a RAM startup application. Better still, install RedBoot.
> 
> -- 
> Nick Garnett                    eCos Kernel Architect
> http://www.ecoscentric.com      The eCos and RedBoot experts
> 
> 
> -- 
> Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
> and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss
> 


______________________________________________________________________________
WEB.DE FreeMail wird 5 Jahre jung! Feiern Sie mit uns und
nutzen Sie die neuen Funktionen http://f.web.de/features/?mc=021130


-- 
Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list