[ECOS] eCos 2.0b1 test results for E7T

Chris Garry cgarry@sweeneydesign.co.uk
Sun Apr 13 15:16:00 GMT 2003


Host PC: Win2K + Cygwin 
The 'all' template could not be used because there is not
enough RAM on the E7T board. Templates 'default', 'posix' and
'uitron' were used instead.

Test: net/common/v2_0b1/tests/multi_lo_select was not ran.

Template Default:
hal/* (3 tests - context, basic & cache)
kernel/v2_0b1/tests/tm_basic
kernel/v2_0b1/tests/stress_threads
services/memalloc/common/v2_0b1/tests/malloc4
language/c/libc/stdlib/v2_0b1/tests/memchr
language/c/libm/v2_0b1/tests/vectors/exp
-- All these tests passed --


Template: Posix
compat/posix/v2_0b1/tests/pthread1
compat/posix/v2_0b1/tests/pthread2
compat/posix/v2_0b1/tests/pthread3
compat/posix/v2_0b1/tests/mutex3
compat/posix/v2_0b1/tests/mqueue2
compat/posix/v2_0b1/tests/mqueue1
compat/posix/v2_0b1/tests/signal1
compat/posix/v2_0b1/tests/signal3
compat/posix/v2_0b1/tests/sigsetjmp
compat/posix/v2_0b1/tests/timer1
compat/posix/v2_0b1/tests/signal1
compat/posix/v2_0b1/tests/tm_basic
-- All these tests passed --

compat/posix/v2_0b1/tests/signal2
-- This test did not complete, leaving the board hanging --
The output was:

> Run started
> (gdb) set height 0
> (gdb) set debug remote 0
> (gdb) set remotebaud 38400
> (gdb) target remote COM1
> Remote debugging using COM1
> 0x01821328 in ?? ()
> (gdb) load
> Loading section .rom_vectors, size 0x40 lma 0x10000
> Loading section .text, size 0x8748 lma 0x10040
> Loading section .rodata, size 0x4f4 lma 0x18788
> Loading section .data, size 0x37c lma 0x18c7c
> Start address 0x10040, load size 36856
> Transfer rate: 26804 bits/sec, 302 bytes/write.
> (gdb) break cyg_test_exit
> Breakpoint 1 at 0x11ce8: file /ecos-e/Cygwin/opt/ecos/ecos-2.0b1_orig/packages/infra/v2_0b1/src/tcdiag.cxx, line 260.
> (gdb) break cyg_assert_fail
> Function "cyg_assert_fail" not defined.
> (gdb) break cyg_test_init
> Breakpoint 2 at 0x11bf8: file /ecos-e/Cygwin/opt/ecos/ecos-2.0b1_orig/packages/infra/v2_0b1/src/tcdiag.cxx, line 192.
> (gdb) cont
> Continuing.
> [New Thread 2]
> [Switching to Thread 2]
> 
> Breakpoint 2, cyg_test_init ()
>     at /ecos-e/Cygwin/opt/ecos/ecos-2.0b1_orig/packages/infra/v2_0b1/src/tcdiag.cxx:192
> 192 }
> Current language:  auto; currently c++
> (gdb) set cyg_test_is_simulator=0
> Address of symbol "cyg_test_is_simulator" is unknown.
> (gdb) cont
> Continuing.
> INFO:<Test 1 - provoke unaligned access - not supported>
> INFO:<Test 2 - provoke illegal access>


Template: uitron
compat/uitron/v2_0b1/tests/* (19 tests)
-- All these tests passed --



-- 
Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list