[ECOS] TCP/IP stack testing problem for ecos

rhea santos marheas@asti.dost.gov.ph
Wed Nov 13 21:43:00 GMT 2002


hi! thanks for the reply...
i was trying to perform the ping test using the ping_test test file,it
outputs ok after i downloaded the program and run it using arm-elf-gdb.
However, i can not ping the ip address i assigned for the StrongArm target
after i change  is in net.cdl....what could possibly went wrong?can you send
me e exact procedure of configuring the net.cdl.

thanks!

-------Original Message-------

From: umesh jaiswal
Date: Monday, November 11, 2002 07:37:52 PM
To: rhea santos; ecos-discuss@sources.redhat.com
Subject: Re: [ECOS] TCP/IP stack testing problem for ecos

hi,

Before doing ping test u have to assign the ip
addresse,netmask, server address & gateway address
to your stack .It could be done by two ways ...one by
mannually assigning the adressess or by using Bootp Or

DHCP.These options can be set in net cdl. Have a look
of nel.cdl file .
if u want to build it mannuall u have to keep other
options (BOOYP ,DHCP) desabled. Accordingly set other
options to appropiate value (like ip addresses..).
then run build the whole template again & run the ping
test .if u find any problem in it replay the same i ll
give u the details procedure of doing it.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://sourceware.org/pipermail/ecos-discuss/attachments/20021113/48525484/attachment.htm>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: image/gif
Size: 494 bytes
Desc: not available
URL: <http://sourceware.org/pipermail/ecos-discuss/attachments/20021113/48525484/attachment.gif>


More information about the Ecos-discuss mailing list