[ECOS] TCP/IP stack testing problem for ecos

umesh jaiswal umeshcj@yahoo.com
Mon Nov 11 03:37:00 GMT 2002


hi,

Before doing ping test u have to assign the ip
addresse,netmask, server address & gateway address
to your stack .It could be done by two ways ...one by
mannually assigning the adressess or by using Bootp Or

DHCP.These options can be set in net cdl. Have a look
of nel.cdl file .
if u want to build it mannuall u have to keep other
options (BOOYP ,DHCP) desabled. Accordingly set other
options to appropiate value (like ip addresses..).
then run build the whole template again & run the ping
test .if u find any problem in it replay the same i ll
give u the details procedure of doing it.

umesh jaiswal
--- rhea santos <marheas@asti.dost.gov.ph> wrote:
> hi!
> 
> I have successfully  built the "net" template of
> ecos in Intel Strong Arm
> (assabet). 
> I am now on the stage of testing if the ecos TCP/IP
> stack is running.
> The target platform has a ethernet card and i want
> to use the ping command
> on the target and see it work.How should I go about
> it ? 
>  
> I really need your help since im a newbie in eCos...
> anyone please?
> 
> thanks in advance...


__________________________________________________
Do you Yahoo!?
U2 on LAUNCH - Exclusive greatest hits videos
http://launch.yahoo.com/u2

-- 
Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list