[ECOS] arm-elf-gdb does not work

Gary Thomas gthomas@ecoscentric.com
Wed Nov 6 10:51:00 GMT 2002


On Wed, 2002-11-06 at 11:01, Schumacher, Gordon wrote:
> # -----Original Message-----
> # From: Warren Postma [mailto:warren.postma@adaptivenetworks.on.ca]
> # Sent: Wednesday, November 06, 2002 7:33 AM
> # To: Ecos Mailing List
> # Cc: Mildred Frisco
> # Subject: [ECOS] arm-elf-gdb does not work
> # 
> # I think that there is a
> # serious bug in INSIGHT 5.2, which may be fixed in latest CVS 
> # sources, but I haven't gotten them to build yet.
> 
> Well, shoot.  Perhaps that's part of my problem too; though, trying the
> text-mode commands you've indicated, I get *slightly* different errors than
> before - and perhaps more helpful ones.  With debug remote turned on, at the
> end of the communication (after several packets transfer back and forth) I
> now get:
> Couldn't establish connection to remote target
> Cannot access memory at address 0x1110fff7

I really doubt it - I think your problem is more a fundamental
serial I/O issue.

-- 
------------------------------------------------------------
Gary Thomas                  |
eCosCentric, Ltd.            |  
+1 (970) 229-1963            |  eCos & RedBoot experts
gthomas@ecoscentric.com      |
http://www.ecoscentric.com/  |
------------------------------------------------------------


-- 
Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list