[ECOS] Fw: Re: Re: [ECOS] How to generate the binay file

Lin Ming minglin@atmel.com
Fri Nov 1 00:36:00 GMT 2002


Thanks to God! I have got it work. It really works!!



Best Regards,  
Lin Ming
2002-11-01 

************HERE IS THE FORWARD************
NAME: 		Lin Ming
ADDRESS:	minglin@atmel.com

>Hi, Tim,
>
>Sure I can generate the binary file before.(I am sorry not to make myself clear.)
>But I cannot get it run on my EB40A. It seems there is the problem about memory layout.
>The elf file can be executed in arm-elf-gdb, but the binary file cannot run.
>
>I built ecos in default and the rom_vectors in target.ld is 0xC000. The bin cannot run.
>Then I changed eCos HAL>ROM monitor support>work with a ROM monitor to behave as a ROM monitor.
>And built ecos. Then the rom_vectors in target.ld is changed to 0x0100000 + 10000, still not run.
>So I changed target.ld by hand remove + 10000, then the rom_vectors is changed to 0x01000000.
>It seems ok. Then my bin runs but not completely: the serial port works well but the LEDs don't 
>work. I don't know why...
>
>Yes, I am a newbie in atmel and I don't know much about ecos. I want to make clear how
>to develop our AT91 with ecos and gnu tools so that we can have a free development solution 
>for the customer. So would you please help me?
>
>Thanks a lot!!   
>
>
>
>
>
>Best Regards,				 
>Lin Ming
>2002-11-01
>
>======= 2002-10-31 10:37:00 YOU WROTE:=======
>
>>Your syntax for arm-elf-objcopy doesn't appear correct.
>>Running 'arm-elf-obcopy --help' says to use:
>>
>>arm-elf-objcopy [switches] infile [outfile]
>>
>>So try:
>>
>>arm-elf-objcopy -O binary myapp.elf myapp.bin
>>
>>I do the same thing to make srecs.
>>
>>-tim
>>
>>
>>Lin Ming wrote:
>>
>>> Hi, All,
>>>
>>> I am using EB40 and EB40A. Thanks to Tim and Thomas for their patch
>>> and I can run my
>>>
>>> application on EB40A with elf format file by arm-elf-gdb.
>>>
>>> But when I type the following command:
>>>
>>> 	arm-elf-objcopy -I elf32-little myapp.elf -O binary myapp.bin
>>>
>>> to generate the binary file and download to flash, it didn't run.
>>>
>>> Did I do the right way to generate the binary file? Any idea about that?
>>>
>>> Maybe the elf32-little format I specified is wrong?
>>>
>>>  				
>>>
>>> Best Regards,
>>> Lin Ming
>>> 2002-10-30
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>>
>>.
>
>= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
>			

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = 
  






-- 
Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list