[ECOS] Re: problem with debug test program

Jonathan Larmour jlarmour@redhat.com
Fri Feb 22 09:18:00 GMT 2002


Jing Luo wrote:
> 
> Hi,
> Thanks for reminding me about the build. I re-build default library for
> Xscale iq80310 and then build the hello test program.
> But when I use xscale-elf-gdb to debug the test program, it failed as the
> following.
> Do I need to change the memory map? Is there conflict?
> 
> (gdb) remote target com2
> Remote device not open
> (gdb) set remotebaud 57600
> (gdb) target remote com2
> Remote debugging using com2
> Couldn't establish connection to remote target
> Reply contains invalid hex digit 15
> (gdb) set remotebaud 57600
> (gdb) target remote com2
> Remote debugging using com2
> 0x16508 in ?? ()
> 
> [error messages]
> (gdb) load
> Loading section .rom_vectors, size 0x40 lma 0x20000
> Loading section .text, size 0xbef4 lma 0x20040
> Reply contains invalid hex digit 27
> (gdb) b main
> Breakpoint 1 at 0x20674: file hello.c, line 6.
> (gdb) c
> Continuing.
> Reply contains invalid hex digit 27

You shouldn't get any of these error messages. 

Actually, in current CVS, the LMA shouldn't be in the 0x20000 range. It
should be 0xa0020000.

Are you using the latest sources?

Jifl
-- 
Red Hat, Rustat House, Clifton Road, Cambridge, UK. Tel: +44 (1223) 271062
Maybe this world is another planet's Hell -Aldous Huxley || Opinions==mine

-- 
Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list