[ECOS] problems with cyg_hal_allocBd

sai jayram sai@cdotb.ernet.in
Fri Dec 20 02:25:00 GMT 2002


hi Gary....

I am using on slackware linux version 8.0 .
I was using ecos 1.3.1 before and there were no problems.

But with latest version, I see these...

Rgds
sai

On 19 Dec 2002, Gary Thomas wrote:

> On Thu, 2002-12-19 at 11:47, sai jayram wrote:
> > hi...
> > I have taken latest (16-12-2002) ecos version from ecoscentric site and
> > started building for powerpc (MPC860) target board.
> > 
> > During final linking, I get error as 
> > 
> > 
> > /home/sai/ecos2/vpc/install/lib/extras.o: In function
> > `__static_initialization_and_destruction_0':
> > /home/sai/ecos2/packages/io/fileio/current/src/misc.cxx:141: undefined
> > reference to `cyg_hal_allocBd'
> > /home/sai/ecos2/packages/io/fileio/current/src/misc.cxx:141: undefined
> > reference to `cyg_hal_allocBd'
> > collect2: ld returned 1 exit status
> > make: *** [init_threads] Error 1
> > 
> > I am not knowing how to getrid of cyg_hal_allocBd error.
> > 
> > I was using a very old version of ecos 1.3.1, where cyg_hal_allocBd was
> > not there. But with the latest version, I am facing this problem.
> > 
> > Did anyone face similar problem..?
> 
> What platform?  one of the standard ones?
> 
> -- 
> ------------------------------------------------------------
> Gary Thomas                 |
> MLB Associates              |  Consulting for the
> +1 (970) 229-1963           |    Embedded world
> http://www.mlbassoc.com/    |
> email: <gary@mlbassoc.com>  |
> gpg: http://www.chez-thomas.org/gary/gpg_key.asc
> ------------------------------------------------------------
> 
> 


-- 
Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list