[ECOS] problems with building redboot for an eb40 target

Greg Holdren greghol@sbcglobal.net
Sat Dec 7 11:58:00 GMT 2002


Im using gcc-3.0.2. Works fine for arm-elf (and eb40) builds.

Greg

----- Original Message ----- 
From: Shannon Holland <holland@loser.net>
Cc: eCos Discussion <ecos-discuss@sources.redhat.com>
Sent: Saturday, December 07, 2002 11:47 AM
Subject: Re: [ECOS] problems with building redboot for an eb40 target


> Thank you!
> 
> This did fix my immediate problem. I'm now hitting the error in 
> memchr.cxx which it looks like others have hit. In reponse to those, it 
> was rememded to not use gcc3, however gcc-2.9.5.2 is not recomended for 
> arm-elf. I'm now downloading and building the latest gcc snapsot (dec 2, 
> 2002) - hopefully this will fix it.
> 
> Is there anything else I might want to do?
> 
> Thanks!
> 
> Shannon
> 
> On Sat, 7 Dec 2002 4:55AM -0800, Gary Thomas wrote:
> >
> > Apply the attached patch (or update from CVS) and then redo the
> > 'import'.  This should fix the problem.
> >
> > --
> > ------------------------------------------------------------
> > Gary Thomas                       |
> > eCosCentric, Ltd.                 |
> > +1 (970) 229-1963                 |  eCos & RedBoot experts
> > http://www.ecoscentric.com/       |
> > email: <gthomas@ecoscentric.com>  |
> > gpg: http://www.chez-thomas.org/gary/gpg_key.asc
> > ------------------------------------------------------------
> 
> -- 
> Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
> and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss
> 



-- 
Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list