AW: [ECOS] Error building Redboot for EP7312

Backhaus Willy w.backhaus@newage-avkseg.com
Fri Dec 6 06:52:00 GMT 2002


hello,

I made a new project (template : edb7xxx board, packege: redboot, processor:
ep7312, startup type: ROMRAM) and these are all messages:

make -j1 --directory "/ecos-c/eCos/CVS-get/ecos/configurations/romram_build"

make: Entering directory
`/ecos-c/eCos/CVS-get/ecos/configurations/romram_build'
make -r -C hal/arm/arch/current headers
make -r -C hal/arm/edb7xxx/current headers
make -r -C hal/common/current headers
make -r -C infra/current headers
make -r -C redboot/current headers
make -r -C isoinfra/current headers
make -r -C language/c/libc/string/current headers
make -r -C net/ns/dns/current headers
make -r -C services/crc/current headers
make -r -C hal/arm/arch/current arm.inc
make -r -C hal/arm/arch/current build
make: Leaving directory
`/ecos-c/eCos/CVS-get/ecos/configurations/romram_build'
make: *** [build] Error 2

.. actually the same.

It seams that the build stops between building /hal/arm/arch/ and
/hal/arm/edb7xxx. in the build directory there are 4 object files under
/arm/arch and none under arm/edb7xxx/.


I tried it with ecos 2.0 alpha (maybe I got that in May) and it works.

Regards,
Willy





> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von: Gary Thomas [mailto:gthomas@ecoscentric.com]
> Gesendet: Freitag, 6. Dezember 2002 15:14
> An: Backhaus Willy
> Cc: eCos Discussion
> Betreff: Re: [ECOS] Error building Redboot for EP7312
>
>
> On Fri, 2002-12-06 at 07:08, Backhaus Willy wrote:
> > hello,
> >
> > I took the last snap-shot of ecos and I tried to build
> Redboot (ROMRAM) with
> > ecos congiduration tool 2.11 under Win98. the build process
> gives the
> > following messages:
> >
> >
> > make: Entering directory
> > `/ecos-c/eCos/CVS-get/ecos/configurations/redboot_romram_build'
> > make -r -C hal/arm/arch/current headers
> > make -r -C hal/arm/edb7xxx/current headers
> > make -r -C hal/common/current headers
> > make -r -C infra/current headers
> > make -r -C redboot/current headers
> > make -r -C isoinfra/current headers
> > make -r -C language/c/libc/string/current headers
> > make -r -C net/ns/dns/current headers
> > make -r -C services/crc/current headers
> > make -r -C hal/arm/arch/current arm.inc
> > make -r -C hal/arm/arch/current build
> > make: Leaving directory
> > `/ecos-c/eCos/CVS-get/ecos/configurations/redboot_romram_build'
> > make: *** [build] Error 2
> >
>
> There has to be more to this - you won't get an error from 'make'
> unless there was some other problem.  Aren't there any other messages?
>
> >
> > what should I do?
> >
> > I tried with some "older" snap-shots too but it doesn't
> work. niether it
> > works Config tool 2.08.
>
> The version of the ConfigTool probably doesn't have anything
> to do with your troubles.
>
> --
> ------------------------------------------------------------
> Gary Thomas                       |
> eCosCentric, Ltd.                 |
> +1 (970) 229-1963                 |  eCos & RedBoot experts
> http://www.ecoscentric.com/       |
> email: <gthomas@ecoscentric.com>  |
> gpg: http://www.chez-thomas.org/gary/gpg_key.asc
> ------------------------------------------------------------
>
>


-- 
Before posting, please read the FAQ: http://sources.redhat.com/fom/ecos
and search the list archive: http://sources.redhat.com/ml/ecos-discuss



More information about the Ecos-discuss mailing list