CYGWIN + windos10 + eclipse clp prolog

Brian Inglis Brian.Inglis@SystematicSw.ab.ca
Wed Jul 28 15:26:22 GMT 2021


On 2021-07-28 02:03, Manu goswami via Cygwin wrote:
> I have previously build eclipse clp prolog several times in CYGWIN
> but suddenly it has started to show ‘SEGMENTATION FAULT’ even after
> fully reinstalling CYGWIN and removing (manually deleting) old
> Cygwin.  No error is reported at build time and .exe is successfully
> generated but on execution of .exe file after build shows ‘
> SEGMENTATION FAULT’. Kindly support in resolving most urgently.
Report upstream to wherever you got the sources for whatever "eclipse 
clp prolog" is - in whatever language(s) they use - web links to 
projects and sources are more informative than garbled buzzwords.

SIGSEGV is a symptom of a programming error - out of bounds access - 
caused by following the wrong pointer to an invalid location, using a 
NULL pointer, array or buffer index incorrect, use after free, incorrect 
object size or indirection, just to suggest some of the most frequent 
and common causes.

If you have made your own local and/or recent changes to the sources, 
they are invariably the likely cause of the issue, so recheck any recent 
local work very carefully.

The Cygwin project provides packages for execution and development but, 
as Cygwin is an all volunteer effort, with limited personnel each with 
limited time, so all projects built using those packages are the 
responsibility of those projects downstream of Cygwin, otherwise we 
would not have any time to maintain and expand the packages supported.

-- 
Take care. Thanks, Brian Inglis, Calgary, Alberta, Canada

This email may be disturbing to some readers as it contains
too much technical detail. Reader discretion is advised.
[Data in binary units and prefixes, physical quantities in SI.]


More information about the Cygwin mailing list