cygport partially broken by recent updates ?

Marco Atzeri marco.atzeri@gmail.com
Sun May 10 10:04:00 GMT 2015


I just noted that cygport seems not anymore able to
produces debug info nor is correctly identifying
package own dll's

As cygport was not updated, I assume is a a side effect of
another recently updated package (few days)

on May  9 00:18
$ grep debug singular-4.0.24-1-pkg.log
 >>> singular-debuginfo-4.0.2a-1.tar.xz
usr/lib/debug/
usr/lib/debug/usr/
usr/lib/debug/usr/bin/
usr/lib/debug/usr/bin/cygfactory-4-0-2.dll.dbg
usr/lib/debug/usr/bin/cyggfan-0.dll.dbg
usr/lib/debug/usr/bin/cygomalloc-0-9-6.dll.dbg
usr/lib/debug/usr/bin/cygpolys-4-0-2.dll.dbg
usr/lib/debug/usr/bin/cygresources-4-0-2.dll.dbg
usr/lib/debug/usr/bin/cygSingular-4-0-2.dll.dbg
usr/lib/debug/usr/bin/ESingular.exe.dbg
usr/lib/debug/usr/bin/Singular.exe.dbg


on  May 10 09:42

$ grep debug singular-4.0.2b-1-pkg.log
*** Info: No debug files, skipping debuginfo subpackage

$ grep Order singular-4.0.2b-1-pkg.log
usr/libexec/singular/MOD/Order.dll
usr/libexec/singular/MOD/Order.dll.a
usr/libexec/singular/MOD/Order.la
[cut]
which: no Order.dll in 
(/pub/devel/singular/singular/singular-4.0.2b-1.x86_64/inst/usr/bin:/home/marco/bin:/usr/local/bin:/usr/bin:/usr/lib/lapack:/usr/sbin:/cygdrive/c/WINDOWS/system32:/cygdrive/c/WINDOWS:/cygdrive/e/utility:/cygdrive/c/Windows/System32



anyone seeing the same ?

Regards
Marco







--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple



More information about the Cygwin mailing list