libtool weirdness (was Re: Broken MPIR 2.6.0 on Cygwin64)

Yaakov (Cygwin/X) yselkowitz@users.sourceforge.net
Mon Jun 24 16:21:00 GMT 2013


On 2013-06-24 06:31, Corinna Vinschen wrote:
> This seem to have been a problem with the assembler files, but I can't
> reproduce it if I use the right settings.  With this cygport file:
>
>    NAME="mpir"
>    VERSION="2.6.0"
>    RELEASE=1
>    CATEGORY="Math"
>    SUMMARY="MPIR"
>    DESCRIPTION="MPIR"
>    SRC_URI="http://www.mpir.org/${P}.tar.bz2"
>
> and with this patch to configure.in:
[snip]
> the package is built completely.  11 out of 48 tests segfault, but that
> has nothing to do with ld and, as such, has been left as an excercise
> for the reader.  I'm pretty sure it has something to do with the LLP64
> vs LP64 difference between mingw and Cygwin 64 bit toolchain.

I concur.

> There's also still the problem that the DLL is installed into usr/lib
> rather than usr/bin and that it's using the "lib" prefix rather than
> the "cyg" prefix, but I'm sure this is fixable as well.

Ah, you also need to configure with --enable-cxx, otherwise the 
AC_PROG_CXX needs to be moved outside the conditional; do either of 
those, and the DLL will be built named correctly.


Yaakov


--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple



More information about the Cygwin mailing list