Vim segv'ing

Corinna Vinschen corinna-cygwin@cygwin.com
Thu Jun 30 07:20:00 GMT 2011


On Jun 29 18:27, Jeremy Hetzler wrote:
> I have noticed this problem as well.
> 
> - "vi /etc/hosts": segfaults
> - "vi /c/Windows/system32/drivers/etc/hosts": works
> - "cd $HOME; ln -s /c/Windows/system32/drivers/etc/hosts foo; vi foo": works
> 
> I get similar behavior with the other symlinks in /etc.
> 
> CYGWIN_NT-6.1-WOW64 box 1.7.9(0.237/5/3) 2011-03-29 10:10 i686 Cygwin
> Windows 7 x64
> 
> --
> Jeremy Hetzler
> --
> 
> On Mon, Jun 27, 2011 at 3:34 PM, Andrew DeFaria
> <Andrew.DeFaria@tellabs.com> wrote:
> >
> > Just started happening recently:
> >
> > $ vi /etc/hosts
> > :wq
> > $ vi /etc/hosts
> > :w
> > Vim: Caught deadly signal SEGV
> >
> > Vim: Finished.
> > Segmentation fault

Works fine for me.  If I'm admin, writing works, if I'm not admin,
writing fails with permission denied.  Could you please send your
cygcheck output per http://cygwin.com/problems.html as well as an
strace which shows what happens, like this:

  $ strace -o vim.trace vim-nox /etc/hosts
  :wq!


Thanks,
Corinna

-- 
Corinna Vinschen                  Please, send mails regarding Cygwin to
Cygwin Project Co-Leader          cygwin AT cygwin DOT com
Red Hat

--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple



More information about the Cygwin mailing list