Cygwin 1.7.0-48, Vista Business SP1 and Openssh

Karl M karlm30@hotmail.com
Mon May 18 04:53:00 GMT 2009


> Date: Mon, 18 May 2009 00:45:54 -0400
> From: cgf
> Subject: Re: Cygwin 1.7.0-48, Vista Business SP1 and Openssh
>
> On Sun, May 17, 2009 at 09:39:58PM -0700, Karl M wrote:
>>> From: Karl
>>> Subject: Cygwin 1.7.0-48, Vista Business SP1 and Openssh
>>> Date: Sun, 17 May 2009 21:16:36 -0700
>>>I just did a clean install of 1.7.0-48 on a Vista box today with the
>>>latest setup-1.7.
>>>
>>>The process went smoothly :-)
>>>
>>>But I noticed one strange thing.
>>>
>>>If I ssh into the box as myself (administrator account), all is well.
>>>
>>>If I ssh into the box as another account (non-administrator), the mount
>>>table only has / and /cygdrive. What I mean by this is, if I type
>>>mount, I do not get /usr/bin and /usr/lib listed.
>>>
>>>Now if I log in interactively to the box as the other user, and launch
>>>a Cygwin bash shell, the problem goes away on subsequent ssh's to the
>>>box by that user.
>>>
>>>If I then stop all Cygwin processes and then restart the ssd service,
>>>the problem reappears.
>>>
>>>Making the other account an administrator appeared to make no
>>>difference.
>>>
>>>Thanks,
>>>
>>If I add back the fstab entries for /usr/lib and /usr/bin, all is well.
>
> What does this mean? Did you send the fstab file from the failing case?
>
The first line of the fstab is used for the failing case, adding the second and third lines suppresses the problem.
 
...Karl
_________________________________________________________________
Insert movie times and more without leaving Hotmail®.
http://windowslive.com/Tutorial/Hotmail/QuickAdd?ocid=TXT_TAGLM_WL_HM_Tutorial_QuickAdd1_052009

--
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/



More information about the Cygwin mailing list