strange downloading problem

William S. Huizinga huizingw@vixen.si.com
Fri Apr 5 11:22:00 GMT 2002


Nope, no joy.


[root@vixen rts]# declare -x http_proxy=http://enterprise.si.com:80
[root@vixen rts]# declare -x ftp_proxy=http://enterprise.si.com:80
[root@vixen rts]# wget --proxy=on --proxy-user=huizinws
--proxy-passwd=xxxx http://www.cygwin.com/setup.exe
--14:07:33--  http://www.cygwin.com/setup.exe
           => `setup.exe.1'
Connecting to enterprise.si.com:80... connected!
Proxy request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 357,888 [application/octet-stream]

    0K .......... .......... .......... .......... .......... 14% @ 
39.53 KB/s
   50K .......... .......... .....                            21% @
384.53 B/s

14:08:42 (1.10 KB/s) - Connection closed at byte 77113. Retrying.

-- snip --

[root@vixen rts]# wget --proxy=on --proxy-user=huizinws
--proxy-passwd=xxxx --passive-ftp
ftp://archive.progeny.com/cygwin/setup.exe
--14:13:41--  ftp://archive.progeny.com/cygwin/setup.exe
           => `setup.exe.3'
Connecting to enterprise.si.com:80... connected!
Proxy request sent, awaiting response... 200 OK
Length: unspecified [application/unknown]

    0K .......... .......... .......... .......... .......... @  46.86
KB/s
   50K .......... .......... ...                              @ 399.44
B/s

14:14:43 (1.19 KB/s) - `setup.exe.3' saved [75466]

[root@vixen rts]# wget --proxy=on --proxy-user=huizinws
--proxy-passwd=xxxx ftp://archive.progeny.com/cygwin/setup.exe
--14:16:20--  ftp://archive.progeny.com/cygwin/setup.exe
           => `setup.exe.4'
Connecting to enterprise.si.com:80... connected!
Proxy request sent, awaiting response... 200 OK
Length: unspecified [application/unknown]

    0K .......... .......... .......... .......... .......... @  35.16
KB/s
   50K .......... .......... ...                              @ 398.65
B/s

14:17:23 (1.18 KB/s) - `setup.exe.4' saved [75466]

pftp works no better.

---
wsh


On Fri, 2002-04-05 at 13:58, Cliff Hones wrote:
> William S. Huizinga <huizingw@vixen.si.com> wrote:
> 
> > The download got to around 22% and then stopped, only to timeout 300
> > seconds later.  I tried it again, same problem.  I tried on each and
> > every mirror to download setup.exe and got the same result.  Sound like
> > a bandwith problem?  Well, sure, but I downloaded all the tarballs from
> > on of the mirror site and got them all down fully and quickly.  Only
> > setup.exe refuses to download, and all of the mirrors.  I have tried
> > using IE on W2K, Mozilla on Linux, even straight ftp.  All the same.
> >
> > I am behind a firewall, so maybe that has something to do with it.
> 
> Could well be.
> 
> > Any notions as to the source of this problem would be appreciated.
> 
> Three suggestions:
> 
> 1)  Try a command-line ftp client which can do passive ftp
>     (eg pftp on Linux).
> 
> 2) Try wget with the cygwin home page URL http://www.cygwin.com/setup.exe
> 
> 3) If your firewall normally does transparent proxying, but does
>    also act as an explicit proxy, try changing your IE proxy settings
>    to use the explicit proxy.
>  
> -- Cliff
> 
> 
> 

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: signature.asc
Type: application/pgp-signature
Size: 232 bytes
Desc: This is a digitally signed message part
URL: <http://cygwin.com/pipermail/cygwin/attachments/20020405/7b46254b/attachment.sig>


More information about the Cygwin mailing list