CygWin 1.3.2 install problems

Brian Keener bkeener@thesoftwaresource.com
Tue Jun 12 11:57:00 GMT 2001


Gary Thomas wrote:
> I'm trying to install CygWin 1.3.2 (latest) and have some trouble.
> I downloaded the packages, using the CygWin setup, and saved them
> locally.  When I run the actual install, the binaries don't end up
> where I told it.

You are using the most recent setup 2.57 from www.cygwin.com correct?

Second you used Setup (the 2.57 mentioned above that you downloaded) to 
download the appropriate packages by selecting Download from Internet.  During 
this process you told it the local directory where you wanted the packages to 
reside.  Under this directory you should find a contrib and a latest, with many 
subdirectories for each package you downloaded.

Third - you then reran setup and told it to install from local directory and 
gave it the appropriate root directory that you wanted (ie Cygwin) and then 
again told it the local directory where your downloaded packages reside. 

If you did all this just like this I am stumped unless it is because of your 
previous install - since I do notice a reference to B20 and that is very old 
stuff.  I also notice a reference in your log to E:\cygwin which would lead me 
to believe it is working as you wanted it to. 

Have you actually looked for an E:\cygwin and looked at what is in it.  How do 
you know the binaries are not where you told them to be. It does appear you 
have a working Bash shell based on the listing of the tar you provided.



--
Want to unsubscribe from this list?
Check out: http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple



More information about the Cygwin mailing list