Bug 12396 - The first section in the PT_DYNAMIC segment is not the .dynamic section
Summary: The first section in the PT_DYNAMIC segment is not the .dynamic section
Status: RESOLVED WORKSFORME
Alias: None
Product: binutils
Classification: Unclassified
Component: binutils (show other bugs)
Version: 2.15
: P2 normal
Target Milestone: ---
Assignee: unassigned
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-01-13 12:29 UTC by mexas
Modified: 2011-02-14 01:50 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Host:
Target:
Build:
Last reconfirmed:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description mexas 2011-01-13 12:29:57 UTC
This is on ia64-portbld-freebsd9.0 using
binutils version 2.15 [FreeBSD] 2004-05-23

Installing port print/teTeX-base I get this error:

install  -o root -g wheel -m 555 ./mktexdir /usr/local/share/texmf/web2c/mktexdir
install  -o root -g wheel -m 444 ./mktexdir.opt /usr/local/share/texmf/web2c/mktexdir.opt
install  -o root -g wheel -m 555 ./mktexnam /usr/local/share/texmf/web2c/mktexnam
install  -o root -g wheel -m 444 ./mktexnam.opt /usr/local/share/texmf/web2c/mktexnam.opt
install  -o root -g wheel -m 555 ./mktexupd /usr/local/share/texmf/web2c/mktexupd
/bin/sh ../libtool --mode=install install  -o root -g wheel -m 444 .libs/libkpathsea.a /usr/local/lib
install -o root -g wheel -m 444 .libs/libkpathsea.a /usr/local/lib/libkpathsea.a
ranlib /usr/local/lib/libkpathsea.a
chmod 644 /usr/local/lib/libkpathsea.a
/bin/sh ../libtool --mode=install install  -s -o root -g wheel -m 555 kpsewhich /usr/local/bin
install -o root -g wheel -m 555 -s kpsewhich /usr/local/bin/kpsewhich
install  -s -o root -g wheel -m 555 kpsestat /usr/local/bin
BFD: /usr/local/bin/stVQQh3d: The first section in the PT_DYNAMIC segment is not the .dynamic section
strip:/usr/local/bin/stVQQh3d[.interp]: Bad value
BFD: /usr/local/bin/stVQQh3d: The first section in the PT_DYNAMIC segment is not the .dynamic section
strip:/usr/local/bin/stVQQh3d: Bad value
install: wait: No such file or directory
gmake[2]: *** [install-exec] Error 70
gmake[2]: Leaving directory `/usr/ports/print/teTeX-base/work/tetex-src-3.0/texk/kpathsea'
gmake[1]: *** [install] Error 1
gmake[1]: Leaving directory `/usr/ports/print/teTeX-base/work/tetex-src-3.0/texk'
gmake: *** [install] Error 1
*** Error code 2

Stop in /usr/ports/print/teTeX-base.


I found 2 fixed reports here on bugzilla:
v 2.17 =>  http://sourceware.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=1042
v 2.21 =>  http://sourceware.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=10744

Perhaps this issue wasn't fixed in 2.15?

Please advise

many thanks
anton
Comment 1 H.J. Lu 2011-01-13 17:24:49 UTC
2.15 is very old.  Please try 2.21.
Comment 2 mexas 2011-01-19 12:45:38 UTC
In anger I deleted all ports, and started from scratch.
I don't get this error anymore.

sorry for the trouble.

many thanks
anton